Marktplaatsactie ten gunsten van de Willibrordus Kerk!

Home / Marktplaatsactie ten gunsten van de Willibrordus Kerk!

Mooie initiatief t.b.v. behoud van onze kerk

Een parochiaan heeft de opbrengst van overtollige meubelen, woonaccessoires en gereedschap aan de stichting geschonken.   Bij Mooi initiatief  en op  www.marktplaats.nl/q/bruinhuit/  staat de gehele collectie en met wie u contact kunt opnemen.

Om onze kerk financieel te steunen hebben de heer en mevrouw Huitema een heel mooi gebaar gemaakt. Nu zij kleiner gaan wonen en niet al hun spullen mee kunnen verhuizen, hebben zij al hun overblijvende meubels en gereedschappen aangeboden aan de stichting ter verkoop. De opbrengst gaat 100% naar de stichting!

Zodoende staan nu diverse spulletjes van hen, variërend van een mooie Mechelse kast tot kristallen miniatuurtjes van Elisabeth Regina op marktplaats aangeboden tegen hele vriendelijke prijzen.

Neem gerust een kijkje op Marktplaats onder het aanbod van “Bruinhuit” (https://www.marktplaats.nl/q/bruinhuit/) en u kunt zelf zien of er nog iets van uw gading bij is. U steunt hiermee het behoud van de kerk èn houdt er zelf iets moois aan over! Bovendien valt uw betaling, die rechtstreeks aan de stichting is, onder de aftrekbare giften.

Help ons voor 15 maart van al deze mooie spullen af! Samen staan we sterk.

Voor meer informatie kunt u ook bellen met

Theo te Brake 06-45845422 of Lilian Beeks 06-28108029