Veiling

Home / Veiling

Veiling Behoud Willibrordkerk Ruurlo

 

 

De veiling op 14 oktober heeft veel voorbereiding gevraagd. Plaatselijke ondernemers werden benaderd en zij hebben mooie diensten voor de veiling ter beschikking gesteld. Zonder iemand tekort te doen mogen genoemd worden de fotoshoot, boswandeling, high tea, tuinonderhoud, logies, diners, workshop tennis, healing-klanken . De fotoreproducties van schilderijen en zelfs de restauratiemaquette van Huis Ruurlo werden door Museum More ter beschikking gesteld. . Alle kavels hebben gedurende een aantal weken op de website  voor de veiling gestaan en in die periode hebben wij al een groot aantal biedingen gehad, tijdens de veiling werden alle kavels afgeslagen. Op een enkele kavel na werd alles door onze bevlogen veilingmeester Harry Kasteel aan de man / vrouw gebracht. Ook kaarsen en bidstoelen vonden een nieuwe gebruiker. Veel belangstelling was er voor de koperen kaarsenkandelaars. Maar ook een rondvlucht boven Nederland en een weekend een hippe auto voor de deur met lunchpakketten  voor de beide dagen  was voor liefhebbers weggelegd. De  totale opbrengst van deze veiling was ruim € 4200,00

De Stichting Behoud Willibrorduskerk Ruurlo kan terugzien op twee geslaagde evenementen: Het concert op zondag 12 Augustus en de veiling op zondag 14 oktober 2018. Het gezamenlijke bedrag van 6000 Euro, aangevuld met enkele schenkingen wordt reeds goed gebruikt. De schilder is volop bezig met het schilderen van de buitenzijde pastorie. De klus is nog lang niet geklaard. Er is veel te doen aan onderhoud dat volgend jaar verder z’n beslag krijgt. Ook de geldmiddelen zullen aangevuld moeten worden. Voor het komend jaar denkt de evenementencommissie een tweetal activiteiten  te kunnen opstarten en hoopt dan ook weer velen te mogen ontmoeten. Het stichtingsbestuur dankt de evenementencommissie en iedereen die heeft meegewerkt aan deze dag voor hun zeer grote inzet. Uiteraard willen wij ook de ondernemers die hun diensten aanboden bedanken voor hun bijdragen.

Enkele niet verkochte stukken staan nog op de kavellijst.

Als u niet in de gelegenheid bent geweest om naar de veiling te komen en toch graag iets wilt geven voor het goede doel dan kunt u een bedrag overboeken op onze bankrekening NL20 RABO 0312 4863 59.
De stichting is een anbi-instelling, giften zijn aftrekbaar van uw belasting. Anbi-nummer is 8567.09.232.

Ineke Peterse,
Voorzitter bestuur Stichting Behoud Willibrordkerk Ruurlo